top of page

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις εξελίξεις γύρω από τις αγαπημένες σας συναυλίες. 🎤✨

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το streaming των ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ από το Κύτταρο σήμερα

Σήμερα στο Κύτταρο η ζωντανή εμφάνιση των Βήτα Πεις είναι sold out, δεν υπάρχουν εισιτήρια ούτε σε φυσική μορφή ούτε σε ηλεκτρονική. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει ακριβώς στις 21:30.


Για όσους είναι μακριά ή δεν πρόλαβαν εισιτήριο, μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συναυλία μέσω live streaming. Η τιμή του εισιτηρίου streaming είναι 5 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ.


Το Streaming θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα ολοκληρωθεί μαζί με τη συναυλία. Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά ή το ηχοσύστημά σας για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.



Για να παρακολουθήσετε το Streaming κάνετε κανονικά την αγορά εισιτηρίου σας. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, στο email σας θα λάβετε το εισιτήριο σας, το οποίο είναι και ο κωδικός πρόσβασης για το live Stream.


Μόλις λάβετε τον κωδικό, πηγαίνετε στην σελίδα του streaming, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, και εισάγετε τον κωδικό του εισιτηρίου σας. Να σημειωθεί πως ο κάθε κωδικός/Εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, σε μία μόνο συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης.


Το Live θα χωριστεί σε τρεις ενότητες:

  1. 2003 - 2012

  2. Ρουτίνα Του Μέτρου X Dj Marvel

  3. Βήτα Πεις - ΡΤΜ


Οι Βήτα Πεις και η Dynasty Group Athens σας εύχονται καλή ακρόαση.


Ομάδα Μία.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

TRENDING NOW 

Δωδέκατος Πίθηκος - 20 Χρόνια Live στην Αθήνα

bottom of page