top of page

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις εξελίξεις γύρω από τις αγαπημένες σας συναυλίες. 🎤✨

Off The Hook 2024: Ανακάλυψε το Line Up μέχρι Σήμερα!

Το Off The Hook Festival, μια από τις πιο αναμενόμενες μουσικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το εκρηκτικό line-up του για το 2024.


Ο Ισπανός Morad, ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει το στίγμα του στην ισπανική μουσική σκηνή, θα βρεθεί στη σκηνή του Off The Hook Festival. Με τον αυθεντικό του ήχο και τις συναρπαστικές εκτελέσεις του, έχει καταφέρει να ενώσει γενιές και πολιτισμούς, αποτελώντας ένα πραγματικό φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία.


Morad Off The Hook Festival 2024

Ο ΛΕΞ, ένας καλλιτέχνης που παραμένει πιστός στις καλλιτεχνικές του αρχές, θα φέρει την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια του στο φεστιβάλ.


ΛΕΞ live at Off The Hook Festival 2024

Το θρυλικό ντουέτο των Smif-N-Wessun θα επιστρέψει στη σκηνή για ένα εξαιρετικό επετειακό show που θα γράψει ιστορία. Με δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας και έναν από τους πλέον επιδραστικούς ήχους στον κόσμο της χιπ χοπ, το ντουέτο θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους παρευρεθούν στο φεστιβάλ.


Smif-N-Wessun live at Off The Hook Festival 2024

Επισκεφθείτε το offthehook.gr για να κλείσετε τα εισιτήριά σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία στο Off The Hook Festival 2024.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

TRENDING NOW 

Δωδέκατος Πίθηκος - 20 Χρόνια Live στην Αθήνα

bottom of page