top of page

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις εξελίξεις γύρω από τις αγαπημένες σας συναυλίες. 🎤✨

Ο ΣΑΝΤΑΜ έρχεται στην Αθήνα, και εδώ θα μάθεις όσα πρέπει να ξέρεις!

Εδώ θα μάθεις όλα τα σημαντικά για τη συναυλία του ΣΑΝΤΑΜ στην Αθήνα!


Ο καιρός την Παρασκευή 12 Απριλίου θα είναι υπέροχος, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς! Παρακάτω θα βρεις όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τη συναυλία!



  1. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00.

  2. Η ηλεκτρονική προπώληση θα συνεχιστεί, μέχρι την ημέρα της συναυλίας στις 15:00, ενώ η φυσική προπώληση έχει ολοκληρωθεί. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του συναυλιακού χώρου, και για την αγορά τους μπορείτε να κάνετε χρήση μετρητών ή κάρτας.

  3. Εντός του συναυλιακού χώρου θα λειτουργούν μπαρ, ενώ θα πωλείται και merchandise των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, όπως και επιλεγμένα αντικείμενα Die Nasty. Για την αγορά τους μπορείτε να κάνετε χρήση μετρητών ή κάρτας.

  4.  Όπως πάντα, παροτρύνουμε κατόχους ηλεκτρονικών εισιτηρίων, να έχουν μαζί τους τα barcodes των εισιτηρίων, είτε στην οθόνη του κινητού, είτε τυπωμένα σε καλής ποιότητας εκτύπωση, για να επιταχυνθεί η είσοδός σας στον συναυλιακό χώρο. || Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε σχετικό ζήτημα (κακής ποιότητας εκτύπωση από μεταπωλητή, δεν σας έχει σταλεί / δοθεί το barcode κλπ), μπορείτε είτε να στείλετε mail στο advance@dynasty.gr αναφέροντας το, είτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση εισιτηρίων που θα λειτουργεί στα εκδοτήρια του χώρου.

  5. Σας αποθαρρύνουμε από την μεταφορά και την χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες σε εσάς ή τους γύρω σας (αιχμηρά, εύφλεκτα κλπ). Περισσότερη σημασία από όλα έχει η ασφάλεια του κοινού.



Find the entrance on Google Maps: https://maps.app.goo.gl/AmssqRGuvrQKC8v88


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, μη διστάσεις να τσεκάρεις τα FAQ στο παρακάτω σύνδεσμο! https://www.dynasty.gr/faq


Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

TRENDING NOW 

Δωδέκατος Πίθηκος - 20 Χρόνια Live στην Αθήνα

bottom of page